Biografie

Na zeven jaantensief privé zangles te hebben gevolgd, begon Annemarie haar zangcarrière als leadzangeres bij het trio Crossroads. Dit succesvolle trio trad veelvuldig op bij de dinershow in Treslong te Hillegom, in het Holland Casino te Rotterdam en Scheveningen en bij bruiloften en partijen.

Na twee jaar zocht Annemarie een nieuwe uitdaging en vond deze bij de band Escapade. Een soulband met drie zangeressen waarmee zij onder andere veel in Duitsland optrad. Ook heeft zij de hoofdrol van Maria in de semi-professionele versie van The West Side Story gespeeld bij Stichting Harlekijn te Den Haag.

Vijf jaar was ze één van de twee leadzangeressen bij de populaire coverband On the Double. Daarnaast maakte zij deel uit van de succesvolle entertainmentacts The Singing Menu © en The Pink Ladies van BoMa Entertainment.

Tegenwoordig is Annemarie als soliste werkzaam tijdens huwelijksplechtigheden in de kerk en/of op het gemeentehuis. Tevens verzorgt zij af en toe de muzikale omlijsting bij uitvaarten. Ze geeft zangles aan huis en werkt als Vocal Coach bij Studio VaVaVoom! in Utrecht. Daarnaast zit ze in het a capella trio EnChanter.

Annemarie Blans Biografie