huwelijkszangeres

Bent u op zoek naar een zangeres tijdens de huwelijksceremonie, dan is Annemarie Blans de huwelijkszangeres. Maak jullie huwelijksceremonie nog meer bijzonder met jullie speciale liedje. huwelijkszangeres Annemarie Blans nodigt jullie graag uit om vrijblijvend langs te komen zodat ze voor jullie kan voorzingen.

 

Pagina's

Zoek resultaat van "huwelijkszangeres" binnen Pagina's

Biografie

Enchanter

huwelijk

Uitvaart

Recensies

Zoek resultaat van "huwelijkszangeres" binnen Recensies

Hai Annemarie,

We zijn inmiddels weer een beetje op aarde en willen je nog hartelijk bedanken voor jouw geweldige bijdrage aan onze bruiloft. De ceremonie in de kerk werd door velen als geweldig ervaren en jouw zangkunsten heeft velen kippevel opgeleverd (in de woorden van opa "ahhh dat Ave Maria, wat schitterend")!! Hartelijk dank daarvoor en hopelijk tot ziens!

Groetjes,

- Arjan en Maaike van Dijk 13-07-2007

Hoi Annemarie,  
Ja, de dag was erg mooi en bijzonder! Jouw bijdrage is ook zeer gewaardeerd, allereerst door ons, wij vonden het fantastisch!! En ook door onze familie en vrienden. Met name de ouders (Claudia’s moeder zat alsmaar te janken…) waren zeer geraakt. Een van de bruidsmeisjes was zo door je gefascineerd dat ze je nu nog nadoet, playbackend dan hè! We vonden met name dat je het zo persoonlijk hebt weten te maken, je zingt écht met gevoel en van verschillende mensen hebben we gehoord dat ze kippenvel hadden in de kerk. Iemand vroeg zelfs of jij een vriendin van Claudia was! Leuk hè?! We vonden het ook leuk dat je ons af en toe aankeek. Ja echt, we vonden het super!! Als we ooit iets te vieren hebben waarbij we muziek willen, dan weten we je te vinden. Groetjes  

- Claudia en Maarten

Hoi Annemarie,
Op deze wijze willen we je graag nogmaals heel hartelijk bedanken voor jouw muzikale bijdrage aan ons huwelijk op 9 December. We hebben genoten en uit de vele positieve reacties die wij ontvingen blijkt wel dat wij niet de enige waren die van jou zangtalenten genoten hebben. Daarom nogmaals heel hartelijk bedankt!!
Met vriendelijke groeten,

- Gerwin en Saskia van Doveren

Beste Annemarie,  
Via deze weg willen we je nog even van harte bedanken voor het muzikaal verzorgen van onze kerkdienst op 15 mei in 's-Hertogenbosch. Het was echt super gaaf! Wat hebben wij, en uiteraard alle aanwezigen in de kerk, genoten van jouw zang! Ondanks dat het weer die dag niet mee zat (behoorlijk wat regen gehad) hebben wij een supergave dag mogen meemaken. Hiervoor willen we jou dan nogmaals bedanken. Helaas konden wij dit niet persoonlijk doen na afloop van de kerkdienst, maar we hebben er echt van genoten en we kregen weer kippenvel tijdens de kerkdienst van jouw liedjes!

- Marjan en Ivan Peeters 15-05-2009

Hallo Annemarie, 

Ik kwam nog een paar foto's van jou tegen tijdens ons huwelijk.
Het was echt prachtig,mensen hebben het er nu nog over. 

Groetjes

- Rosalinda Heuff 21-08-2009

Hallo Annemarie,
 
Wij willen heel graag dat je bij ons komt zingen tijdens de kerkdienst, want we vonden je zang echt super! We hadden kippenvel!

- Sabine en Niels

kerkelijk huwelijk Wijnand & Birgit

Op 8 juni 2013 15.00u werd ons kerkelijk huwelijk gesloten in de Stulpkerk in Lage Vuursche. Annemarie heeft daarbij een grote wens vervuld: live zang tijdens de kerkdienst. Haar zang heeft bijgedragen aan een sfeervolle, warme, toegankelijke en breed aansprekende dienst: precies wat we hadden gehoopt. Reeds bij ‘Butterfly kisses’ dat het weggeven door mijn vader begeleidde waren wij en onze gasten tot tranen geroerd. Pas toen iedereen weer ging zitten ontdekten onze gasten dat het live werd gezongen! Zó mooi was het! Annemarie heeft recht uit haar en recht in ons hart gezongen en het was heel intens om haar ‘ons’ lied te horen zingen.

Lieve Annemarie, we zijn je zó dankbaar! Je bent echt een fantastische zangeres en eerlijk waar: onze gasten praten nog steeds over je! Niets dan lof!

- Wijnand en Birgit 8-6-2013

Links

Definitie huwelijk

huwelijkszangeres - 1106123242_5_QsWv.