Recensies

Kerkelijk huwelijk Wijnand & Birgit

Op 8 juni 2013 15.00u werd ons kerkelijk huwelijk gesloten in de Stulpkerk in Lage Vuursche. Annemarie heeft daarbij een grote wens vervuld: live zang tijdens de kerkdienst. Haar zang heeft bijgedragen aan een sfeervolle, warme, toegankelijke en breed aansprekende dienst: precies wat we hadden gehoopt. Reeds bij ‘Butterfly kisses’ dat het weggeven door mijn vader begeleidde waren wij en onze gasten tot tranen geroerd. Pas toen iedereen weer ging zitten ontdekten onze gasten dat het live werd gezongen! Zó mooi was het! Annemarie heeft recht uit haar en recht in ons hart gezongen en het was heel intens om haar ‘ons’ lied te horen zingen.

Lieve Annemarie, we zijn je zó dankbaar! Je bent echt een fantastische zangeres en eerlijk waar: onze gasten praten nog steeds over je! Niets dan lof!

- Wijnand en Birgit 8-6-2013

Wauw wat heb je geweldig gezongen voor ons! Kippenvel! We hebben het ook echt getroffen met het weer. Het was een geweldige dag! Nogmaals ook voor jou; dank je wel namens Eric en mij.

- Tessa en Eric 15-8-2013

Wij willen jou nog een keer hartelijk bedanken voor het zingen tijdens onze bruiloft. Je gaf de bruiloft net dat bijzondere tintje mee door de liedjes die je zo prachtig zong. 
Er was zelfs iemand die gedacht had dat er gewoon een cd op stond, omdat het zo zuiver klonk. Je weet mensen te ontroeren.
Tijdens de receptie zorgde je voor een gezellige en vrolijke noot. We hebben van veel mensen positieve reacties gehoord.
We hebben een geweldige dag gehad en mede dankzij jou.
Dank je wel!

- Ilse en Edwin 9-6-2013

Hallo Annemarie!
 
Heel erg bedankt voor je ontzettend mooie zang tijdens de dienst. We vonden het echt geweldig, en wij niet alleen! We hebben zoveel complimenten gekregen over je 'optreden', men vond het zo mooi en een aantal mensen hebben ook aangegeven dat ze het niet droog gehouden hebben. Wij waren heel blij met al die complimenten, maar willen dit natuurlijk ook aan jou doorgeven!
Annemarie, nogmaals bedankt je hebt de dienst heel bijzonder gemaakt.

Groetjes,

- Niels en Sabine 10-11-2012

Hey Nachtegaaltje,

Wij willen je nog super bedanken voor je geweldige stem die je ten gehore hebt gebracht op de meest fantastische dag van ons leven.

Annemarie, bedankt.

- Dikke knuffel Eric en Robert 27-10-2012

hoi annemarie,
we willen je nog even bedanken voor je geweldige optreden!!!
het was helemaal super. veel leuke en positieve reacties gehad.
heel erg bedankt. en wie weet tot ziens!!
 
liefs

- Chantal Hoefakker 24-06-2011

Hi Annemarie,
We staan op schiphol en zijn nog zo aan het nagenieten. Het was super. En jouw Ave Maria klonk zo prachtig! Namens Tom en mij ontzettend bedankt!!

We krijgen al vragen over wie je bent etc. Dus wie weet TOT ziens.

Liefs,

- Carin en Tom 18-09-2010

Dag Annemarie,

Wat heb je prachtig gezongen gisteren! De reacties waren overweldigend!
Het heeft het geheel zo warm gemaakt en ons veel steun gegeven!
Nogmaals DANK!!! namens de hele familie. 

- Roland Verklein 10-02-2010

Hallo Annemarie, 

Ik kwam nog een paar foto's van jou tegen tijdens ons huwelijk.
Het was echt prachtig,mensen hebben het er nu nog over. 

Groetjes

- Rosalinda Heuff 21-08-2009

Hoi Annemarie,  
DANK JE WEL VOOR ALLES!! Iedereen vond je geweldig! Het maakte de hele ceremonie echt een stuk mooier!

- Caroline van Leeuwen 06-06-2009

Beste Annemarie,  
Via deze weg willen we je nog even van harte bedanken voor het muzikaal verzorgen van onze kerkdienst op 15 mei in 's-Hertogenbosch. Het was echt super gaaf! Wat hebben wij, en uiteraard alle aanwezigen in de kerk, genoten van jouw zang! Ondanks dat het weer die dag niet mee zat (behoorlijk wat regen gehad) hebben wij een supergave dag mogen meemaken. Hiervoor willen we jou dan nogmaals bedanken. Helaas konden wij dit niet persoonlijk doen na afloop van de kerkdienst, maar we hebben er echt van genoten en we kregen weer kippenvel tijdens de kerkdienst van jouw liedjes!

- Marjan en Ivan Peeters 15-05-2009

Hai Annemarie,

We zijn inmiddels weer een beetje op aarde en willen je nog hartelijk bedanken voor jouw geweldige bijdrage aan onze bruiloft. De ceremonie in de kerk werd door velen als geweldig ervaren en jouw zangkunsten heeft velen kippevel opgeleverd (in de woorden van opa "ahhh dat Ave Maria, wat schitterend")!! Hartelijk dank daarvoor en hopelijk tot ziens!

Groetjes,

- Arjan en Maaike van Dijk 13-07-2007

Hoi Annemarie,  
Bij deze willen wij je nog hartelijk bedanken, het was echt geweldig. groetjes

- Anneke & Habbo Meester 07-07-2007

Hallo Annemarie,

Je weet niet hoeveel jouw optreden voor ons heeft betekend. Mijn laatste spaargeld is goud waard geweest!!!

Nogmaals ontzettend bedankt en het zal een mooie, blijvende herinnering zijn voor zowel mijn dochter als mij. Liefde voor musical delen wij lekker samen en zal niemand afnemen. Ik weet zeker dat mijn dochter ooit met een lach de dvd terug kijkt en een warme herinnering zal hebben. 

Hartelijke groet en nogmaals mijn dank,

- Rosy van Lieshout

Hoi Annemarie,

Afgelopen donderdagavond waren we bij jou voor een kennismakingsgesprek. Ook zong je een aantal nummers voor ons die we in gedachten hebben voor onze bruiloft. We zijn helemaal onder de indruk van je stem en willen je graag tijdens onze trouwceremonie op 15 juni 2013.

- Tessa en Eric

Hallo Annemarie,
 
Wij willen heel graag dat je bij ons komt zingen tijdens de kerkdienst, want we vonden je zang echt super! We hadden kippenvel!

- Sabine en Niels

Hoi Annemarie,  
We wilden je toch nog even bedanken!! We vonden het geweldig en ook van onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties gehoord!! Zet die dan maar bij je CV!!! Al bij het eerste nummer kwamen de traantjes naar boven, maar kon ze gelukkig in bedwang houden (moest denken aan mn make-up) Ook you are the dream was prachtig!!! Groetjes  

- Jolanda en Gert van Herk van Blerck (hihihihihi)

Hoi Annemarie,  
Ja, de dag was erg mooi en bijzonder! Jouw bijdrage is ook zeer gewaardeerd, allereerst door ons, wij vonden het fantastisch!! En ook door onze familie en vrienden. Met name de ouders (Claudia’s moeder zat alsmaar te janken…) waren zeer geraakt. Een van de bruidsmeisjes was zo door je gefascineerd dat ze je nu nog nadoet, playbackend dan hè! We vonden met name dat je het zo persoonlijk hebt weten te maken, je zingt écht met gevoel en van verschillende mensen hebben we gehoord dat ze kippenvel hadden in de kerk. Iemand vroeg zelfs of jij een vriendin van Claudia was! Leuk hè?! We vonden het ook leuk dat je ons af en toe aankeek. Ja echt, we vonden het super!! Als we ooit iets te vieren hebben waarbij we muziek willen, dan weten we je te vinden. Groetjes  

- Claudia en Maarten

Hoi Annemarie,
Op deze wijze willen we je graag nogmaals heel hartelijk bedanken voor jouw muzikale bijdrage aan ons huwelijk op 9 December. We hebben genoten en uit de vele positieve reacties die wij ontvingen blijkt wel dat wij niet de enige waren die van jou zangtalenten genoten hebben. Daarom nogmaals heel hartelijk bedankt!!
Met vriendelijke groeten,

- Gerwin en Saskia van Doveren

Annemarie Blans - Recensies